Maatwerk op locatie


 

De Nomade psycholoog

In een vorig leven moet ik vast een nomade geweest zijn. De praktijknaam is afgeleid van dit herdersvolk. De vrijheid om reizend te werken en minder gebonden te zijn aan formats, zorgt voor een meer cliëntgerichte en persoonlijkere benadering. Ik werk locatie onafhankelijk (regio Eindhoven) om mijn kernwaarden na te streven; betrokkenheid, persoonlijk contact en kwaliteit van maatwerk. De afspraken vinden plaats in een mobiel kantoor, tijdens wandelconsulten of op een andere plek in overeenstemming.

De Nomade streeft kwaliteit van zorg na middels; de beroepscode voor psychologen, lidmaatschap beroepsvereniging, deelname intervisie, scholing en het bijhouden van actualiteiten in de zorg o.a. via digitale kanalen en het professionele netwerk.

 

Nomaden

''Groepen die zich regelmatig met heel hun hebben en houden verplaatsen naar andere streken, meestal afhankelijk van de seizoenen. Men zwerft niet zomaar wat rond, maar gaat met een doel en keert ook naar vaste plekken terug (Bron: Cultureel woordenboek)''.