Tarieven 18 -


Gemeente

In 2015 ging de nieuwe Jeugdwet van kracht. Onder die wet zijn gemeenten verantwoordelijk voor het organiseren van de jeugdhulp. De praktijk heeft contracten met de gemeenten: Veldhoven, Waalre, Son en Breugel, Geldrop-Mierlo en Nuenen. Er dient een verwijzing aanwezig te zijn om de behandeling vergoed te krijgen. Hiervoor neemt de cliënt contact op met de afdeling Gemeentelijke toegang van de gemeente waar de cliënt woonachtig is. Op de website van de betreffende gemeente is de informatie te vinden. Wanneer de beschikking akkoord is, wordt het intakegesprek gepland.

 


Zelfbetaler

Wanneer je ervoor kiest de behandeling zelf te bekostigen, is er geen verwijzing nodig. De zorg wordt in dit geval niet vergoed door de gemeente. Onderstaande informatie is dan van toepassing:

 

Tarieven

Activiteit directe tijd Duur Tarief
Aanmeld/kennismakingsgesprek 30 minuten € 0
Intakegesprek 60 minuten € 80
behandelconsult 45 minuten € 95
(beeld)belafspraak 30 minuten € 60
E-health/e-mail per 15 minuten € 25

 

Reiskosten

€0,19ct per kilometer (vanaf postcodegebied 5655)

 

Avondtoeslag

Bij ruimte voor sessies in de avond geldt een avondtoeslag van €10

 

Facturatie

Facturatie vind 1 keer per maand plaats en dient binnen 30 dagen na factuurdatum betaald te worden:

T.n.v. Psychologiepraktijk De Nomade

NL72 ABNA 0877 3620 33

Hier vind je meer informatie over de betalingsvoorwaarden.

 

Afspraak annuleren

Wanneer je verhinderd bent voor de afspraak, dient deze minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken die korter dan 24 uur afgezegd worden, zullen in rekening gebracht worden. Het no-show tarief bedraagt €50 en is voor eigen rekening.

Het annuleren van een afspraak kan via de mail (bij voorkeur); info@denomadepsycholoog.nl of via telefoonnummer 06-34170755. Wanneer de telefoon niet beantwoord word, spreek dan een voicemailbericht in.