Over mij


Mijn naam is Cleontine Landveld. Ik woon samen met mijn man en twee prachtige zoontjes (2015, 2017).

Mijn omgeving omschrijft mij als een persoon bij wie ze zich veilig, vertrouwd en gehoord voelen. Ik heb een positieve attitude en straal dat uit in mijn communicatie en werkwijze. Het beste uit mijzelf en uit anderen halen, is waar ik energie van krijg!

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en heb later de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. In april 2023 heb ik de postacademische opleiding Seksuologie afgerond om mijzelf te specialiseren in de hulpverlening van seksuologische vraagstukken.

Tijdens mijn loopbaan heb ik ruime ervaring opgedaan in diagnostiek en behandeling binnen de specialistische GGZ. Mijn affiniteit ligt bij seksuologie, identiteit, persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsstoornissen (ADHD, Autismespectrumstoornissen), angst- en stemmingsstoornissen, traumagerelateerde problematiek en emotie regulatieproblematiek. Lees meer hierover in behandelmethoden.

In 2020 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn mobiele praktijk zodat ik vanuit mijn kracht kan werken. Het gevoel van autonomie en een persoonlijke benadering kunnen bieden op een manier die past bij mij en mijn cliënt, zijn doorslaggevend geweest bij het opzetten van mijn praktijk. Ik werk locatie onafhankelijk waardoor ik flexibel ben en dichtbij in de omgeving van de cliënt kan werken. Dit betekent dat ik behandel vanuit mijn camper. Hiernaast maak ik ook gebruik van flexplekken.

Met veel plezier werk ik 2,5 dag bij Innova GGZ. Een kleinschalige GGZ organisatie die zich richt op zowel diagnostiek als behandeling van volwassenen.

'Neem de touwtjes in handen

en hak de knoop door!'